Wayward Pines WINACTIE

Vanaf 9 december ligt het eerste seizoen van Wayward Pines in de winkelschappen. Hierin brengt M. Night Shyamalan ons dé superspannende, bovennatuurlijke reeks van het jaar die gebaseerd is op de bestsellers van Blake Crouch! Speciaal voor deze winactie hebben wij van 20th Century Fox een fraaie EPK gekregen om met jullie te delen.


In de serie ontwaakt geheim agent Ethan Burke (Matt Dillon) in een ziekenhuis in Wayward Pines, een idyllisch maar bizar bergdorpje in Idaho. Daar probeert hij uit te vinden wat hem en zijn twee vermiste collega’s is overkomen. Ethan wil koste wat het kost de waarheid achterhalen en terugkeren naar zijn gezin. Uiteindelijk onthult hij een vreselijk geheim over de mensheid in deze snelle, spannende en humoristische reeks.

Namens 20th Century Fox Home Entertainment en Lewis mogen wij deze schitterende serie nu ook met jullie delen. Wij mogen namelijk een dvd weggeven van het complete eerste seizoen. Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze box? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres in het invulformulier hieronder achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor zijn rol in welke film ontving Matt Dillon in 2006 een Oscarnominatie?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december 2015. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 december, 2015