We Are Your Friends WINACTIE

Sinds 25 december ligt We Are Your Friends in de winkels, een film die gaat over het vinden van je eigen geluid. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole (Zac Efron). Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James’ jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar. Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière.

Wij hebben van Dutch Filmworks maar liefst vijf dvd’s gekregen om weg te geven van deze dansbare film. Natuurlijk wil jij er eentje aan je collectie toevoegen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die mooie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke andere dansbare filmmusical vormde de definitieve doorbraak van Zac Efron?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de dvd zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 december, 2015