Welcome to Marwen WINACTIE

Vanaf 10 januari is WELCOME TO MARWEN in de bioscopen te bewonderen. Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in dit ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen.

Het scenario voor Welcome to Marwen is geschreven door Caroline Thompson en door Robert Zemeckis, die de film ook produceerde samen met Oscarwinnend producent Steve Starkey (Forrest Gump, Flight), Jack Rapke (Cast Away, Flight) en Cherylanne Martin (The Pacific, Flight) van Zemeckis’ bij Universal ondergebrachte productiemaatschappij ImageMovers. Uitvoerend producenten zijn Jackie Levine en ook Jeff Malmberg, die in 2010 de aangrijpende documentaire maakte waarop de film is gebaseerd. Verder met o.a. Leslie Mann, Merrit Wever, Eiza González, Gwendolyn Christie, Janelle Monáe, Leslie Zemeckis, Diane Kruger en Neil Jackson.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes met vrijkaarten verdelen! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Steve Carell staat ondanks zijn succes in komedies de laatste jaren vooral ook bekend om zijn serieuze rollen. Voor zijn rol in welke film werd hij genomineerd voor een Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 januari, 2019

Trailer