Werk ohne Autor WINACTIE

Sinds 6 juni ligt WERK OHNE AUTOR in de schappen. Regisseur Florian Henckel von Donnersmarck tekent nu voor de regie van Werk ohne Autor – Never Look Away. Tom Schilling, Paula Beer en Sebastian Koch vertolken de hoofdrollen in dit indrukwekkende filmepos.

Kurt (Tom Schilling) groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als hij op de kunstacademie Elisabeth (Paula Beer) ontmoet, worden ze op slag verliefd. Elisabeths vader, Professor Seeband (Sebastian Koch), is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk. De twee mannen zijn verbonden door gebeurtenissen uit het verleden. De dubieuze rol die Seeband tijdens de Tweede Wereld Oorlog speelde, achtervolgt hem als een schaduw. Als Kurt zichzelf en de ware kunst ontdekt, heeft dit ook implicaties voor Seeband.

Met dank aan Cinemien mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van dit prachtige en indrukwekkende epos. Wil je kans maken op dat ene exemplaar dat wij hebben liggen? Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film lwon Florian Henckel von Donnersmarck in 2006 een Oscar in de categorie Oscar voor beste niet-Engelstalige film?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 juni, 2019

  Trailer

  Meer lezen over