West Side Story WINACTIE

West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. In deze nieuwe verfilming van de bekende musical schitteren onder anderen Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff).

Sinds 9 december is WEST SIDE STORY in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Atmos.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company een fantastisch pakket beschikbaar gesteld voor een winactie. In dit pakket vind je een tas, een keychain, een notebook en een mok. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Deze nieuwe verfilming wordt geregisseerd door Steven Spielberg, maar welk duo is verantwoordelijk voor de klassieke verfilming uit 1961?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 december, 2021

Trailer