Westworld – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 5 december ligt het tweede seizoen van WESTWORLD in de schappen, het vervolg op het succesvolle eerste seizoen van HBO’s tv-serie Westworld. Na Game of Thrones het nieuwe uithangbord van HBO. Het eerste seizoen was een enorm succes en op seizoen 2 is met smart op gewacht door de fans. De serie scoort 9,2 / 10 op IMDB en 90% op Rotten Tomatoes en er zijn al vijf seizoenen getekend bij HBO.

Twee weken na het bloedbad dat werd gestart door Dolores wordt Bernard gered door een veiligheidsteam van Delos onder leiding van Karl Strand. Strand is gestuurd om de controle over Westworld te herstellen en vraagt de hulp van Bernard. Bernard herinnert zich zijn ontsnapping samen met Charlotte naar een geheime bunker. Charlotte neemt contact op met Delos en vraagt om hulp. Delos weigert totdat ze de eigendomsinformatie hebben ontvangen die Charlotte uit Westworld probeerde te smokkelen. Ze gebruiken het netwerk om Peter Abernathy te vinden, de ontmantelde host die de informatie in zich draagt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij een Blu-ray exemplaar van dit wederom briljante seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van films als The Rock, The Truman Show en The Abyss, is ook dit tweede seizoen te zien als de mysterieuze ‘Man in Black’?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 januari, 2019

Trailer