Westworld – seizoen 3 WINACTIE

Hoe vergaat het de mensheid wanneer de zelfbewuste robots uit een futuristisch western-pretpark ontsnappen? Het derde seizoen van Westworld volgt de groep wanneer zij onder leiding van Dolores in de straten van het toekomstige Los Angeles vergelding zoeken.

De niet van echte mensen te onderscheiden robots lopen nu vrij rond, maar zijn ze ook echt “vrij”? Gaandeweg bouwt Dolores een band op met Caleb en beseft ze dat ook echte mensen niet altijd een vrije wil hebben. Het nieuwe seizoen van de meeslepende science-fictionreeks van HBO voegt tal van nieuwe mysteries toe en plaatst de simulatie in onze “echte” wereld.

Het derde seizoen van WESTWORLD is sinds 2 december beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD.

SYNOPSIS
In seizoen 3 komen de nieuwe goden eraan… en ze zijn razend. De levensechte androïden (hosts) mochten het themapark Westworld nooit verlaten. Nu het spel zijn einde nadert, maken de ontketende robots hun opwachting in onze wereld. De adembenemende serie is bedacht door Jonathan Nolan en Lisa Joy. Grote namen, waaronder Tessa Thompson, Ed Harris, Vincent Cassel en Rodrigo Santoro, spelen erin mee. Deze donkere odyssee is geproduceerd door J.J. Abrams’ Kilter Films en Bad Robot Productions en stelt vragen over de realiteit, over onze (on)menselijkheid en de vrije wil.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een Blu-ray- en een 4K UHD exemplaar van dit derde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Aaron Paul is in dit seizoen van Westworld te zien als Caleb, maar hoe heet zijn personage uit Breaking Bad waaraan hij altijd herinnert zal worden?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 december, 2020

Trailer