Where the Crawdads Sing WINACTIE

Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film. Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

WHERE THE CRAWDADS SING is vanaf 28 juli in de bioscopen te zien.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen twee vrijkaarten, maar ook een tasje en het gelijknamige boek, waarop de film is gebaseerd. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de auteur van ‘Daar waar de Rivierkreeften Zingen’, het boek waarop de film is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 juli, 2022

  Trailer