Whiplash 4K WINACTIE

Andrew Neiman (Miles Teller) is een ambitieuze jonge jazzdrummer, die graag de beste wil worden op het elite muziekconservatorium waar hij studeert. Terence Fletcher (J.K. Simmons), een docent die bekend staat om zijn afschrikwekkende manier van lesgeven ontdekt Andrew. Hij plaatst de aankomende drummer in het beste jazzensemble, waardoor het leven van de jongeman voor altijd verandert. Maar wanneer zijn genadeloze leraar Andrew tot het uiterste drijft, wordt zijn drang naar perfectie al gauw een obsessie…

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 14/10/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de muzikale film, die volgde op Whiplash en waarmee regisseur Damien Chazelle zijn naam definitief vestigde in Hollywood?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 29 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 oktober, 2020

  Trailer