White Boy Rick WINACTIE

White Boy Rick is gebaseerd op het aangrijpende waargebeurde verhaal van een vader (Matthew McConaughey) en zijn tienerzoon, Rick Wershe Jr. (Richie Merritt) uit een arbeidersgezin in het Detroit van de jaren tachtig. In die tijd was de crackepidemie en de strijd tegen drugs heviger dan ooit. Rick Wershe Jr. ging undercover als drugsdealer, totdat zijn opdrachtgevers binnen de FBI hem in de steek lieten en hij een levenslange gevangenisstraf kreeg.

Verschijningsdatum:
∙ Op Blu-ray en dvd: 15/05/2019
∙ Digital download: 03/05/2019
∙ On Demand: 15/05/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
In White Boy Rick zien we Matthew McConaughey als Richard Wershe Sr.. Voor welke film won hij in 2014 een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 mei, 2019

  Trailer