Widows WINACTIE

Van de hand van Oscar®-winnaar en regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl) ligt vanaf 27 maart WIDOWS in de schappen: een moorddadige, moderne thriller over misdaad, liefde en corruptie! Deze heistfilm met vier powervrouwen in de hoofdrol is net zo onderhoudend als intrigerend; vooroordelen worden op subtiele wijze aangekaart en aan actie is geen gebrek. Een spannende misdaadfilm met serieuze ondertoon die je gezien moet hebben!

Widows vertelt het verhaal van vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een plicht richting hun overleden echtgenoten: zij moeten een criminele klus af zien te maken die door de mannen niet geklaard kon worden. Veronica (Oscar®-winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) nemen het lot in eigen hand en smeden een complot met als doel hun leven en toekomst veilig te stellen.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze heerlijke thriller. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Widows is Steve McQueen zijn eerste film als regisseur sinds hij in 2014 de winnaar van de Oscar in de categorie Best Motion Picture of the Year afleverde. Wat is de titel van deze film uit 2013?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 april. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 maart, 2019

  Trailer