Widows WINACTIE

Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie. Vanaf 22 november in de bioscoop.

Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden.

Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry maken tevens deel uit van de cast van Widows.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #Widows
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 16 jaar, Geweld, Grof Taalgebruik

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven. Zo’n setje wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Widows is Steve McQueen zijn eerste film als regisseur sinds hij in 2014 de winnaar van de Oscar in de categorie Best Motion Picture of the Year afleverde. Wat is de titel van deze film uit 2013?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 november, 2018

Trailer

Meer lezen over