Will & Grace – the revival – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 10 oktober ligt er een nieuw seizoen van Will & Grace in de schappen, dat zowel geldt als seizoen 9 als het eerste seizoen van de revival.

That’s right, honey! Een decennium na hun onvergetelijke acht seizoenen is het meest fantastische viertal uit de televisiewereld terug. Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally keren terug in hun meest beruchte rollen als Will, Grace, Jack en Karen. De legendarische James Burrows, regisseur van elke originele Will & Grace-aflevering, keert terug met een hoop vlijmscherpe opmerkingen en dirty martini’s. Geniet weer van de creatieve geesten van Max Mutchnick en David Kohan, het scherpste TV duo ooit.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit zeer geslaagde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Jenny from the Block is in dit seizoen te bewonderen als speciale gast, waarbij zij zichzelf speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 oktober, 2018

  Trailer