WINACTIE Abigail

Een groep zogenaamde criminelen ontvoert een 12-jarige ballerina, de dochter van een machtig figuur in de onderwereld. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, hoeven ze alleen nog maar een nacht in een afgelegen landhuis op het meisje te passen. Maar als de ontvoerders één voor één wegvallen, komen ze er tot hun grote schrik achter dat ze opgesloten zitten met een wel heel bijzonder meisje.

Radio Silence, het regieteam van Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett achter de angstaanjagende moderne horrorhits Ready or Not, Scream uit 2022 en Scream VI van vorig jaar, komt met een gewaagde, bloeddorstige nieuwe kijk op de vampierfilm. Het script is van Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) en Guy Busick (Scream- franchise, Ready or Not). In Abigail zien we Melissa Barrera (Scream-franchise, In the Heights), Dan Stevens (Gaslit, Legion), Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Freaky), William Catlett (Black Lightning, True Story), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution, X-Men Origins: Wolverine) en Angus Cloud (Euphoria, North Hollywood) als de ontvoerders en Alisha Weir (Roald Dahl’s Matilda the Musical, Darklands) als Abigail. De film wordt geproduceerd door William Sherak (Scream-franchise, Ready or Not), Paul Neinstein (Scream-franchise; uitvoerend producent The Night Agent) en James Vanderbilt (Zodiac, Scream-franchise) namens Project X Entertainment, door Tripp Vinson (Ready or Not, Journey 2: The Mysterious Island) en door Chad Vilella (uitvoerend producent Ready or Not en Scream-franchise) van Radio Silence. De uitvoerend producenten zijn Ron Lynch en Macdara Kelleher.

ABIGAIL is vanaf 18 april in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Abigail zien we Dan Stevens, maar in welke live-actionfilm van Disney zagen we hem als een beestachtig personage?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

14 april, 2024

Trailer