WINACTIE Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman is back! Jason Momoa duikt opnieuw in de rol van Arthur Curry, The Aquaman. Na het winnen van de troon van Atlantis, vervult Aquaman twee rollen: koning van de zeven zeeën en die van vader. Maar wanneer Black Manta, gespeeld door de fantastische Yahya Abdul-Mateen II, echter een oeroude zwarte drietand in handen krijgt, moet Aquaman opnieuw vechten om de wereld van de ondergang te redden. In dit avontuur heeft hij de hulp nodig van een onwaarschijnlijke bondgenoot: zijn gevaarlijke broer Orm, wederom uitstekend gespeeld door Patrick Wilson.

AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM is vanaf 1 mei verkrijgbaar op Prime video, iTunes, Google, Microsoft, Rakuten, Pathé Thuis, Ziggo, KPN en op dvd, Blu-ray™ en 4K UHD.

Voor de echte fans is ook de bundel met AQUAMAN en AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM vanaf 1 mei beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD.

SYNOPSIS
Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.​

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD- steelbook exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef je voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Jason Momoa is natuurlijk bekend van films als Aquaman, Dune en Fast X, maar in welke serie was hij Momoa in het eerste seizoen te zien als het personage Khal Drogo?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-, Blu-ray en 4K UHD- exemplaren bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

22 mei, 2024

Trailer