WINACTIE Cat Person

De 20-jarige studente Margot ontmoet de 34-jarige Robert in het filmhuis waar zij snacks verkoopt. Na wat speels geflirt over en weer vraagt Robert om haar nummer, wat het begin vormt van een uitgebreide berichtenwisseling tussen de twee. Margot vindt zijn berichtjes grappig en gevat, maar als ze samen afspreken is hij juist lastig te peilen en ongemakkelijk. Terwijl hun relatie zich verder ontwikkelt, schommelt de machtsverhouding tussen hen heen en weer. Margots rijke fantasie switcht constant tussen een aandoenlijke en een bedreigende versie van Robert. Als de percepties die zij van elkaar hebben uiteindelijk botsen, dreigt alles compleet uit de hand te lopen met zelfs een mogelijk fatale afloop.

CAT PERSON is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij een setje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Cat Person zien we Emilia Jones in de hoofdrol, in welke film van Martin Koolhoven speelde zij een rol als Joanna?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

12 februari, 2024

Trailer

Meer lezen over