WINACTIE Fly Me to the Moon

Scarlett Johansson en Channing Tatum spelen de sterren van de hemel in Fly Me to the Moon, een scherpzinnig, stijlvol komisch drama dat zich afspeelt rondom NASA’s historische maanlanding. Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen. En dan kan het aftellen pas echt beginnen…

FLY ME TO THE MOON is vanaf 11 juli in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven, bij ieder setje doen we een bottle en een t-shirt! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Fly Me to the Moon is de nieuwe film van Greg Berlanti. Met welke film, met hoofdrollen voor Nick Robinson en Jennifer Garner, had hij in 2018 veel succes?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

6 juli, 2024

Trailer