WINACTIE Ghostbusters: Frozen Empire

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE is vanaf 4 april te zien in Dolby Vision, 4D, ScreenX

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven, bij ieder setje doen we ook een patch en een notebook! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke legendarische acteur is ook in Ghostbusters: Frozen Empire weer te zien als Peter Venkman?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

31 maart, 2024

Trailer