WINACTIE Housekeeping for Beginners

De veelgeprezen filmmaker Goran Stolevski komt met een film die de universele waarden van familie onderzoekt, zowel onze biologische familie als de familie die we zelf uitkiezen. Dita heeft nooit moeder willen worden, maar wordt door omstandigheden gedwongen om zich over de twee dochters van haar vriendin te ontfermen: de kleine druktemaker Mia en de opstandige tiener Vanesa. De drie sterke persoonlijkheden botsen flink, maar tegen alle verwachtingen in groeien ze uit tot een hecht gezin dat moet knokken om bij elkaar te kunnen blijven.

HOUSEKEEPING FOR BEGINNERS is vanaf 11 april in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de originele titel van deze film, die tevens de inzending was van Macedonië in de categorie Beste Buitenlandse Film bij de meest recente Oscars?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

6 april, 2024

Trailer