WINACTIE IF – Imaginary Friends

IF (Imaginary Friends), die ook in de Nederlands gesproken versie wordt uitgebracht onder de titel Fantasievriendjes, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen. In IF zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast spreken onder andere Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell de stemmen in van de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

IF (Imaginary Friends) of Fantasievriendjes is vanaf 16 mei in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij iedere set een tablet en een bracelet set. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor zijn vorige films tapte John Krasinki meer uit een horror/ thriller-vaatje. Hoe heten de films uit 2018 en 2020?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

13 mei, 2024

Trailer