WINACTIE Kung Fu Panda 4

Skadoosh! De Drakenkrijger is eindelijk terug om schurken een schop onder hun kont te geven! KUNG FU PANDA 4 is binnenkort thuis beschikbaar. Jack Black leeft zich voor de vierde keer uit in één van zijn beste rollen: Po. Naast oude bekenden zoals Dustin Hoffman als Shifu en Bryan Cranston als Li, voegt DreamWorks Animation ook Awkwafina (Zhen) en Viola Davis (De Kameleon) toe aan deze ongelooflijke cast!

In dit nieuwe avontuur neemt Po het op tegen de Kameleon. Samen met een onwaarschijnlijk samenraapsel aan metgezellen, gaat hij deze nieuwe, gedaanteverwisselende schurk te lijf. Daarnaast wordt Po ook nog eens uitgeroepen tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei.

KUNG FU PANDA 4 is vanaf 19 juni beschikbaar bij je thuis op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen. Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon, een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- en een Blu-ray-exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de acteur die op jonge leeftijd bekend werd met Indiana Jones and the Temple of Doom en die een grootse comeback met zijn rol in Everything Everywhere All at Once?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd of Blu-ray- exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

5 juli, 2024

Trailer