WINACTIE Land of Bad

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (Russel Crowe) een speciale missie op de Filippijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

LAND OF BAD is sinds 31 mei verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je keuze voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Russel Crowe lijkt een goede band te hebben met de familie Hemsworth. Zo is hij hier te zien naast Liam en Luk, maar welke film maakte hij met Chris Hemsworth?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

13 juni, 2024

Trailer