WINACTIE Madame Web

“Intussen in een ander universum…” Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

MADAME WEB is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven, bij ieder setje doen we daar een fles en een paraplu bij! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Madame Web zien we Dakota Johnson als Cassandra Webb, maar in welke filmreeks was zij te zien als Anastasia Steele?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

14 februari, 2024

Trailer