WINACTIE Monkey Man

De voor een Oscar® genomineerde Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) maakt zijn verbluffende regiedebuut met een daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en die de armen en zwakkeren in de samenleving onderdrukken. Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythische figuur die symbool staat voor kracht en moed. Patel speelt zelf de rol van Kid, een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

De film, die vol zit met spannende en spectaculaire gevechten en achtervolgingen, is geregisseerd door Dev Patel naar een scenario dat hij zelf geschreven heeft samen met Paul Angunawela en John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World).

De internationale cast van Monkey Man bestaat onder anderen uit Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) en Makarand Deshpande (RRR). Monkey Man is geproduceerd door Dev Patel, Jomon Thomas (Hotel Mumbai, The Man Who Knew Infinity), Oscar®-winnaar Jordan Peele (Nope, Get Out), Win Rosenfeld (Candyman, de serie Hunters), Ian Cooper (Nope, Us), Basil Iwanyk (John Wick-franchise, Sicario-films), Erica Lee (John Wick-franchise, Silent Night), Christine Haebler (Shut In, Bones of Crows) en Anjay Nagpal (uitvoerend producent van Bombshell, Greyhound). De uitvoerend producenten zijn Jonathan Fuhrman, Natalya Pavchinskya, Aaron L. Gilbert, Andria Spring, Alison-Jane Roney en Steven Thibault. Universal Pictures presenteert Monkey Man, een productie van Bron Studios, Thunder Road, Monkeypaw, Minor Realm/S’Ya Concept, in samenwerking met WME Independent en Creative Wealth Media.

MONKEY MAN is vanaf 4 april in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd Dev Patel, de regisseur en hoofdrolspeler van Monkey Man, in 2017 genomineerd voor een Oscar in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Supporting Role’?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

30 maart, 2024

Trailer