WINACTIE Silent Night

Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick. Suicide Squad acteur Joel Kinnaman is in deze actie-thriller uit of revanche nadat zijn zoontje vlak voor kerst per ongeluk werd gedood in een gevecht tussen twee bendes. Hij neemt vechtlessen en zet alles op alles om fysiek klaar te zijn voor een man tot man confrontatie met de moordenaar.

SILENT NIGHT ligt sinds 15 maart in de schappen op dvd én Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze actiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In de jaren 90 maakte John Woo met onder andere Hard Target en Face/Off een handvol toffe actiefilms. Welke film met Ben Affleck maakte 20 jaar geleden op dat moment een einde aan zijn Amerikaanse avontuur?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

16 april, 2024

Trailer