WINACTIE Spy X Family Code: White

Hij is een spion. Zij is een huurmoordenaar. Samen houden Loid en Yor hun dubbelleven voor zichzelf, terwijl ze doen alsof ze het perfecte gezin zijn. Wat ze niet weten, is dat hun geadopteerde dochter Anya, telepathische gaven heeft en al hun spannende geheimen kent. Wanneer Loid doet alsof hij zijn familie meeneemt voor een winters weekendje weg, maar eigenlijk vooruitgang wil boeken in zijn huidige missie ‘Operation Strix’, raakt Anya hier per ongeluk bij betrokken en worden er gebeurtenissen in gang gezet die de wereldvrede bedreigen!

SPY X FAMILY CODE: WHITE is vanaf 25 april in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de manga artiest die verantwoordelijk is voor de shōnen manga series Spy × Family, waarop ook deze film is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

21 april, 2024

Trailer