WINACTIE The Strangers: Chapter 1

Een jong koppel (Madelaine Petsch en Froy Gutierrez) krijgt tijdens hun weekendje weg autopech in een klein, onheilspellend stadje en moet noodgedwongen de nacht doorbrengen in een afgelegen huis. Al snel breekt de paniek uit wanneer ze ‘s nachts worden geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen die zonder enig motief genadeloos hard toeslaan. The Strangers: Chapter 1 is het huiveringwekkende eerste deel van de aankomende horror-filmreeks.

THE STRANGERS: CHAPTER 1 is vanaf 16 mei in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij een setje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Strangers: Chapter 1 is de nieuwe film van Renny Harlin, welke dure piratenfilm van zijn hand was in 1995 een van de duurste missers ooit aan de box-office?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

13 mei, 2024

Trailer