WINACTIE Trolls 3 In Harmonie

In 2024 kijken we allemaal uit naar een geweldige familiereünie vol kleur, actie, muziek en sterren, want vanaf 17 januari is TROLLS 3 IN HARMONIE verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en als digitale aankoop!

De film zit boordevol vrolijke nieuwe en klassieke hits die typerend zijn voor de Trolls-serie. TROLLS 3 IN HARMONIE heeft een geweldige cast van muzikale sterren, zowel in de originele als de Nederlandstalige versie, waaronder Sharon Doorson, Buddy Vedder, Edwin Jonker, Stefania, Jim Bakkum, Pip Pellens en Freek Bartels.

Justin Timberlake maakt ook zijn terugkeer in de originele stemmencast, en hoe! *NSYNC verschijnt na meer dan 20 jaar weer in onze woonkamers met een nieuwe single, speciaal voor de film. TROLLS 3 IN HARMONIE biedt niet alleen een kleurrijke en muzikale ervaring voor jongere fans, maar ook ouders kunnen genieten van nostalgische liefde voor de bands van 20 jaar geleden.

De Trolls-films van DreamWorks Animation, Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020, zijn enorme successen geworden met hun zang en dans, zelfs met een Oscar-nominatie voor Best Original Song. De serie is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de (boy)band van wereldster Justin Timerlake die speciaal voor Trolls Band Together voor het eerst in jaren een nieuw liedje maakte?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

9 februari, 2024

Trailer