WINACTIE Wednesday – seizoen 1

Sinds 27 maart is het eerste seizoen van de hitserie WEDNESDAY eindelijk beschikbaar op DVD en Blu-ray™. De Netflix-serie, mede gecreëerd door de wereldberoemde regisseur Tim Burton, is bekroond met maar liefst vier Emmy’s©. Jenna Ortega schittert in haar eerste hoofdrol als Wednesday Addams naast Gwendoline Christie, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán. Volg Wednesday Addams op haar avonturen in de Nevermore Academy terwijl ze haar krachten leert beheersen en een groot mysterie oplost.

Het eerste seizoen van WEDNESDAY is vanaf 27 maart beschikbaar op DVD en Blu-ray™.

Synopsis:
“Wednesday” is een speurneuzen serie gehuld in een bovennatuurlijk mysterie waarin Wednesday Addams’ jaren als leerlinge aan de Nevermore Academy in kaart worden gebracht. Wednesday probeert haar ontwikkelende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke reeks moorden te verijdelen die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat 25 jaar geleden haar ouders in de problemen bracht.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- én een Blu-ray exemplaar van de film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef je voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke actrice, die ook in deze serie te zien is, was in de The Addams Family-films uit de jaren 90 te zien als Wednesday Addams?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

19 april, 2024

Trailer