WINACTIE Wonka

Oompa, Loompa doompa-dee-dee, WONKA komt eindelijk naar je tv! Ontdek vanaf 24 april bij je thuis hoe een arme weesjongen enkel met behulp van een droom en een flinke portie creativiteit ’s werelds beroemdste en meest fantastische chocolatier werd. Timothée Chalamet schittert in deze heerlijke familiemusical als Willy Wonka. Geniet van de verrukkelijke acteerprestaties van Olivia Colman, Rowan Atkinson, Calah Lane, Keegan-Michael Key en nog veel meer of lach je een deuk met Hugh Grant als de muzikale en vooral ingenieuze Oompa Loompa.

WONKA is vanaf 24 april beschikbaar op Prime Video, iTunes, Google, Microsoft, Rakuten, Pathé Thuis, Ziggo, KPN en op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD.

SYNOPSIS
Gebaseerd op het buitengewone personage dat centraal staat in Charlie and the Chocolate Factory, de parel in de kroon van Roald Dahl en één van de bestverkochte kinderboeken aller tijden, vertelt “Wonka” het wonderbaarlijke verhaal over hoe ’s werelds grootste uitvinder, tovenaar en chocolademaker de geliefde Willy Wonka werd die we vandaag de dag kennen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD- exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef je voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Wonka zien we Timothée Chalamet als Willy Wonka, maar welke legendarische acteur speelde dit personage in Charlie and the Chocolate Factory uit 1971?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-, Blu-ray en 4K UHD- exemplaren bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

15 mei, 2024

Trailer