Wind River WINACTIE

Sinds 23 januari ligt WIND RIVER in de schappen. Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI agente (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden. Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, die met deze film zijn American Frontier trilogie afsluit.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Wind River is de laatste film in de zogenaamde American Frontier trilogie van Taylor Sheridan, die deze film ook regisseerd. Wat zijn de titels van de twee andere films, waarvoor hij het scenario schreef?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 februari, 2018

  Trailer