Wings over the World WINACTIE

Vanaf 10 augustus ligt WINGS OVER THE WORLD in de schappen, een documentaire serie van de EO die de geschiedenis vertelt van 100 jaar luchtvaart. Vanaf het begin van de geschiedenis heeft de mens ernaar verlangt te kunnen vliegen. Maar het was pas in de twintigste eeuw dat deze droom gerealiseerd werd. Door individuele worstelingen, politieke tegenstand en persoonlijke strijd is de luchtvaart van de twintigste eeuw geworden tot wat zij nu is. ‘Wings over the World’ documenteert haar geschiedenis.

Met dank aan Source 1 Media mogen wij maar liefst drie dvd boxen weggeven met de geschiedenis van 100 jaar luchtvaart. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke Nederlandse vliegtuigfabrikant ging op 15 maart 1996 failliet?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 augustus, 2017

Trailer