Winning Time WINACTIE

Deze wervelende serie geeft een uniek inkijkje in het professionele en het privéleven van de iconische Los Angeles Lakers tijdens de jaren tachtig. Dit Amerikaanse basketbalteam is een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sportwereld. En bovendien een team dat haar stempel heeft gedrukt op dat tijdperk, zowel op het veld als daarbuiten.

WINNING TIME : THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY – SEIZOEN 1 is vanaf 5 oktober verkrijgbaar op dvd & Blu-ray™

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de ‘magische’ point guard van de LA Lakers, die zijn intrede deed in 1979 en een belangrijke spil was in de jaren die centraal staan in Winning Time?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvds en Blu-rays bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 oktober, 2022

Trailer