Wish WINACTIE

Walt Disney Animation Studios viert dit jaar zijn 100e verjaardag en ter ere daarvan stelt de gloednieuwe originele speelfilm WISH de vraag “Hoe kwam de wensster, waar zo veel Disney- personages hun wens naar richtten, tot stand”?

WISH speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha (stem door Ariana DeBose), een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

In WISH zijn de stemmen te horen van Academy Award®-winnaar Ariana DeBose als Asha en Alan Tudyk als Valentino, een pyjama-dragende geit. Deze epische geanimeerde musical wordt musicaal geleid door Chris Buck (“Frozen”, “Frozen 2”) en Fawn Veerasunthorn (“Raya and the Last Dragon”). De film wordt geproduceerd door Peter Del Vecho (“Frozen”, “Frozen 2”) en gecoproduceerd door Juan Pablo Reyes (“Encanto”). WISH van Walt Disney Animation Studios draait vanaf 22 november in de bioscoop

Wish is vanaf 22 november 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, maar ook de nodige merchandise. Bij iedere set vrijkaarten mogen wij Wish merchandise pakket beschikbaar stellen bestaande uit: Cushion, Pin Badge, Notebook + pen, Post-it pad en een stationary Set. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Wish is alweer de 62ste animatiefilm geproduceerd door Walt Disney Animation Studios, maar met welke begon het allemaal in 1937?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 november, 2023

  Trailer