Without Remorse WINACTIE

Michael B. Jordan schittert in deze must-see thriller gebaseerd op Tom Clancy’s bestseller. Actieheld en Navy Seal John Kelly verandert voor altijd nadat hij een internationaal complot blootlegt. Hij moet zijn vijanden zonder twijfel te lijf gaan, wil hij het noodlot nog afwenden. Maar als John maar één ding kan redden, kiest hij dan voor zijn eer of voor zijn land? Without Remorse is geregisseerd door Stefano Sollima.

WITHOUT REMORSE is sinds 13 mei te koop op DVD en Blu-ray.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
De hoofdrolspeler van Without Remorse is Michael B. Jordan. We kennen hem natuurlijk vooral van Creed, maar hoe heet de film uit 2013 waarin hij te zien is als Oscar Grant?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 mei, 2022

Trailer