Wonder Park WINACTIE

Wat als het park waar je van droomde werkelijkheid wordt? Vanaf 21 augustus ligt WONDER PARK in de schappen.

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. June fantaseert in haar kindertijd over het bouwen van een pretpark, Wonderland, waar zij samen met haar moeder, vrienden en pratende dieren woont en waar de meest fantastische attracties te vinden zijn. Als June een tiener is gelooft ze niet meer in fantasieën tót ze het echte Wonderland in het bos vindt.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment> mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke in opspraak geraakte regisseur werd volledig van de credits verwijderd van Wonder Park en krijgt hiermee eigenlijk niet de eer die hem toekomt?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 augustus, 2019