Wonder Woman 1984 WINACTIE

Het geduld van de fans wordt beloond! Na de grensverleggende superheldinnenfilm uit 2017 is daar nu eindelijk Wonder Woman 1984 waarin je opnieuw kunt bewonderen hoe Diana Prince als Wonder Woman de wereld probeert te redden. Reis terug in de tijd naar de jaren 80 waar de superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke ‘Cheetah’ en de geflopte zakenman Max Lord.

Gal Gadot kruipt wederom in de huid van de powervrouw en Kristen Wiig neemt de rol van Cheetah op zich. Daarnaast zorgt de regie in de bekwame handen van Patty Jenkins voor een ijzersterk visueel spektakel.

Wonder Woman 1984 – het vervolg op de baanbrekende megahit uit 2017 – is binnenkort beschikbaar:
31/03/2021 – EST via Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
07/04/2021 – VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
07/04/2021 – Steelbook 4K UHD & 3D Blu-ray™, Blu-ray™ & DVD

SYNOPSIS
Op naar de jaren 80 waar Diana Prince als Wonder Woman, het opneemt tegen twee nieuwe gevreesde vijanden: Max Lord en Cheetah.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit spectaculaire vervolg weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Naast het DC Extended Universe is er nog een franchise waar Gal Gadot onderdeel van is. Hoe heet deze vliegensvlugge franchise?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 april, 2021

  Trailer