X-Men: Apocalypse WINACTIE

Na het wereldwijde succes van X-Men: Days of Future Past keert regisseur Bryan Singer terug met X-MEN: APOCALYPSE. De film draait vanaf 19 mei in de bioscopen.

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk. Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij recruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creeren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

In samenwerking met 20th Century Fox mogen wij drie mooie prijzen weggeven. Het gaat hier om leuke pakketjes met daarin zeer fraaie character cards en natuurlijk een setje vrijkaarten. Je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke jonge Game of Thrones-actrice speelt deze film de jonge Jean Grey?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 mei, 2016

Meer lezen over