X-Men: Dark Phoenix WINACTIE

X-MEN: DARK PHOENIX is vanaf 16 september beschikbaar als download, vanaf 30 september te huur via VOD en vanaf 2 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & UHD

De bekende Hollywood-producer Simon Kinberg (X-Men, The Martian, Logan) maakte met Dark Phoenix zijn langverwachte debuut als regisseur. In X-Men: The Last Stand kwamen al elementen terug uit de Dark Phoenix saga, maar in deze laatste X-Men film van 20th Century Fox gaat Kinberg daar nog veel dieper op in. Hij zet Jean Grey in het middelpunt. In de film wordt zij geraakt door een kosmische kracht waardoor ze in één van de sterkste mutanten ooit transformeert. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten en persoonlijke demonen verliest Jean de controle en verandert ze in de Dark Phoenix. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en dreigt de planeet te vernietigen. Lukt het de rest van de X-Men om in dit laatste hoofdstuk de wereld te redden zonder Jean op te offeren?

Hoofdrolspelers Sophie Turner, Michael Fassbender en Jennifer Lawrence keren terug in de spectaculaire ontknoping van de X-Men saga! Tijdens een reddingsmissie in de ruimte verandert Jean Grey (Sophie Turner) in Dark Phoenix, een levensgevaarlijke mutant met onbegrensde gaven. Terwijl Jean meer en meer controle over de situatie verliest, moeten de X-Men hun krachten bundelen en het opnemen tegen hun meest uitdagende vijand tot nu toe: één van hun eigen mensen!

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit slotstuk van de X-Men franchise. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In Dark Phoenix zien we Sophie Turner als Jean Grey, maar welke Nederlandse actrice speelde in de eerdere X-Men films de volwassene Jean Grey?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 oktober. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 september, 2019

Trailer