X-Men: Dark Phoenix WINACTIE

Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. X-Men: Dark Phoenix is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit… één van hen zelf.

X-MEN: DARK PHOENIX is vanaf 6 juni te zien in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #DarkPhoenix
©2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk voor kinderen onder de 12 jaar, Geweldadig en Grof Taalgebruik

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie pakketjes weggeven, bestaande uit vrijkaarten, een Icon Pin Badge en een Figurine. Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 juni, 2019

Trailer