Yesterday WINACTIE

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent?
Vanaf 13 november ligt YESTERDAY in de schappen.

Jack Malik (Himesh Patel) was slechts een worstelende songwriter…maar dat was gisteren. Na een mysterieuze blackout ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren! Wanneer Jack razendsnel beroemd wordt door de Fab Four’s nummers uit te brengen als zijn eigen, riskeert hij Ellie (Lily James) te verliezen – de enige persoon die van hem hield en in hem geloofde vanaf het begin. Voordat de deur naar zijn oude leven voorgoed zal sluiten, moet Jack beslissen of de liefde uiteindelijk toch het enige is wat hij nodig heeft. Ook Kate McKinnon en Ed Sheeran schitteren in deze romantische rock ‘n’ roll komedie van Academy Award® winnend regiseur Danny Boyle en Academy Award® genomineerd scenarioschrijver Richard Curtis.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen twee Blu-ray exemplaren weggeven voor deze heerlijk muzikale film. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In zijn lange carrière won Danny Boyle eenmaal een Oscar. Voor welke film won hij in 2009 de Oscar voor Beste Regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram\

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 november, 2019

  Trailer