Yesterday WINACTIE

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Vanaf 27 juni is YESTERDAY in de bioscopen te bewonderen.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij twee leuke pakketjes weggeven, bestaande uit een duo vrijkaarten, een t-shirt en een notitieboekje! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In zijn lange carrière won Danny Boyle eenmaal een Oscar. Voor welke film won hij in 2009 de Oscar voor Beste Regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 juni, 2019

Trailer