You Were Never Really Here WINACTIE

Vanaf 4 januari draait YOU WERE NEVER REALLY HERE in de filmtheaters van het land, een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master) en was geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij een supergaaf dvd pakket weggeven. Hierin vind je Her, Inherent Vice en We Need to Talk About Kevin. Wil jij dat pakket bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Joaquin Phoenix werd voor maar liefst 3 films genomineerd voor een Oscar. Voor welke twee films werd hij genomineerd in de categorie ‘Actor in a Leading Role’?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd pakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 december, 2017

Trailer