Young Sheldon – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 21 augustus ligt het eerste seizoen van YOUNG SHELDON in de schappen, de spinoff van The Big Bang Theory, die gaat over het meest excentrieke personage uit de serie: senior theoretisch natuurkundige Sheldon Lee Cooper Ph.D., Sc.D.

De comedyserie Young Sheldon speelt zich af in 1989 wanneer Sheldon Cooper 9 jaar is en naar de middelbare school gaat in het stadje Medford in Texas. Zijn vader, football-coach George, heeft geen idee hoe hij een band moet opbouwen met een zoon van wie hij niets begrijpt. Zijn moeder, de vrome Mary, doet wat ze kan om haar buitenbeentje te beschermen. Sheldons jeugd is een aaneenschakeling van ongemakkelijke en veelbelovende situaties die hem uiteindelijk maken tot de geliefde iconische wetenschapper die we allemaal kennen uit The Big Bang Theory.

Young Sheldon is gemaakt door Chuck Lorre en Steven Molaro. De cast bestaat uit Iain Armitage als de jonge Sheldon, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord en Annie Potts. Jim Parsons, de volwassen Sheldon in The Big Bang Theory, heeft de voice-over ingesproken en werkte mee aan de serie als executive producer.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige eerste seizoen weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Young Sheldon zien we de jonge Iain Armitage als Sheldon Cooper, maar in welke HBO-serie is hij te zien naast onder andere Reese Witherspoon en Nicole Kidman?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 augustus, 2019

Trailer