Young Sheldon – seizoen 2 WINACTIE

Het verhaal over de beginjaren van de grote Sheldon Cooper gaat verder! In het tweede seizoen van Young Sheldon volgen we opnieuw het genie tijdens zijn schooljaren in het oosten van Texas.

Hoewel zijn familie en vrienden nog steeds hun best doen om met het hoogbegaafde kind om te gaan, komt de jonge Sheldon oog in oog te staan met enkele grote problemen in de echte wereld. Het is de manier hoe hij met deze problemen om leert te gaan die hem maken tot de iconische, geliefde wetenschapper die we allemaal kennen uit ‘The Big Bang Theory.’

Het tweede seizoen van Young Sheldon is vanaf 19 augustus beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is tevens een boxset met zowel het eerste als het tweede seizoen verkrijgbaar.

SYNOPSIS
Het is niet altijd makkelijk voor de kwetsbare, naïeve en buitenaards slimme 10-jarige Sheldon Cooper om op te groeien op een plek als Oost-Texas, waar kerk en sport domineren. Zijn familie doet er alles aan om de veeleisende bolleboos te helpen, maar het is vooral zijn nuchtere, rechtdoorzee Meemaw die Sheldon helpt met alle uitdagingen waar hij in de echte wereld tegenaan loopt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met dit volledige tweede seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Young Sheldon zien we de jonge Iain Armitage als Sheldon Cooper, maar in welke HBO-serie was hij te zien naast onder andere Reese Witherspoon en Nicole Kidman?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 augustus, 2020

  Trailer