Young Sheldon – seizoen 3 WINACTIE

Hoe groter hij wordt, hoe nieuwsgieriger! De kleine Sheldon Cooper begint zich in dit derde seizoen van Young Sheldon meer en meer vragen te stellen over zijn omgeving. Tegelijkertijd zien we de kiem ontstaan van enkele van zijn geliefde hobby’s. Zo belandt op een bepaalde dag een boek over een ring en Hobbits in zijn handen…

Het derde seizoen van Young Sheldon, en de boxset met de eerste drie seizoenen, is vanaf 1 december beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Seizoen drie volgt Sheldon terwijl hij het geduld van zijn familie, zijn analytische theorieën en zijn gelimiteerde kennis van de echte wereld op de proef stelt. Je wilt geen nanoseconde missen van de hartverwarmende jeugd van dit wonderkind, of hij nu de wetenschap terzijde legt voor zijn Hobbit-obsessie of zijn eerste bezoek brengt aan de campus van Caltech.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met dit volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Young Sheldon zien we de jonge Iain Armitage als Sheldon Cooper, maar in welke HBO-serie was hij te zien naast onder andere Reese Witherspoon en Nicole Kidman?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 januari, 2022

Trailer