Youth WINACTIE

Vanaf 29 oktober draait Youth (La giovinezza) in de filmtheaters van het land. Youth is de nieuwe Engelstalige film van regisseur Paolo Sorrentino, die voor zijn wereldwijde succesfilm La Grande Bellezza de Oscar voor Beste Buitenlandse Film ontving. Michael Caine en Harvey Keitel spelen Fred en Mick, twee oude vrienden die in een luxe resort in de Alpen vertoeven voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als respectievelijk componist/dirigent en regisseur, en geven ondertussen op humoristische wijze hun ongezouten mening over de levens van hun kinderen, de jonge studenten in Mick’s schrijversgroepje en de andere hotelgasten. In tegenstelling tot Mick, die nog steeds werkt aan zijn laatste filmscript, is Fred ondertussen gepensioneerd en heeft geen enkel verlangen nog terug te gaan naar zijn muziek. Maar iemand met een hoog aanzien heeft er alles voor onze om de grootmeester nog eenmaal zijn composities te zien dirigeren. Zoals je leest, opnieuw een heerlijke film van Sorrentino. Wij geven je de kans om de film zelf te gaan bekijken en daarbij nog even weg te dromen bij het eerder genoemde meesterwerk La Grande Bellezza. In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij namens 2 vrijkaarten voor Youth én La Grande Bellezza op dvd weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice speelt in Youth de rol van Lena Ballinger?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de de vrijkaarten en de dvd zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  27 oktober, 2015