Zombieland: Double Tap WINACTIE

Ruim 10 jaar nadat de film Zombieland een grote hit én cultklassieker werd, wordt de sterrencast (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone) herenigd in Zombieland: Double Tap. In dit vervolg spelen de chaotische en komische avonturen zich af in het Witte Huis en andere delen van de post-apocalyptische Verenigde Staten.

De vier zombiejagers krijgen te maken met een nieuwe soort zombies, die sinds de eerste film zijn ontstaan. Ook ontmoeten ze enkele andere overlevenden, maar bovenal worden ze geconfronteerd met issues en toestanden binnen hun eigen, merkwaardige familie.

Verschijningsdatum:
∙ Op dvd, Blu-ray, 4K UltraHD, duopacks: 25/03/2020
∙ Video On Demand: 20/03/2020
∙ Digitaal: 16/03/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke zombie-roadtrip! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In Zombieland: Double Tap zien we opnieuw Emma Stone als Wichita, voor haar rol in welke film won zij in 2017 een Oscar in de categorie Best Performance by an Actress in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 maart, 2020

Trailer