Zombieland: Double Tap WINACTIE

Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor ZOMBIELAND: DOUBLE TAP; vanaf 21 november in de bioscopen te zien.

In deze actie komedie moeten de vier zombie killers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Dave Callaham.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven. Een pakketje met niet alleen twee vrijkaartjes, een t-shirt en een tas! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Zombieland: Double Tap zien we opnieuw Emma Stone als Wichita, voor haar rol in welke film won zij in 2017 een Oscar in de categorie Best Performance by an Actress in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 november, 2019

Trailer