Zoolander 2 WINACTIE

Vanaf 11 februari draait ZOOLANDER 2 in de bioscopen. In deze hilarische nieuwe bioscoopfilm zijn de voormalige top male models Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) de enige hoop om de fashionwereld te redden. Vijftien jaar na hun hoogtijdagen als supermodellen is de populariteit van de twee mode-iconen er flink op achteruit gegaan. Als gevolg van een serie moorden op ‘s werelds mooiste sterren (o.a. Justin Bieber, Demi Lovato en Usher) worden Derek en Hansel ingeschakeld om de moordenaar op te sporen. Eenmaal terug in de hedendaagse fashion scene worden zij omringd door nieuwe designers, vloggers en bloggers, en herkennen zij hun vertrouwde modewereld niet meer terug.

Om alvast in de stemming te komen voor de film mogen wij een fraai pakket weggeven. Hierin vind je een toilettas, een ventilator en een selfiestick, allemaal natuurlijk geheel in stijl van de film! Wil jij weten hoe jij dit alles kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoeveel jaar zit er precies tussen de release van Zoolander en Zoolander 2?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 februari, 2016